Köksrenovering Upplands Väsby

Så hittar du rätt firma för köksrenovering

Behöver du få tag i hantverkare till en fin köksrenovering. En möjlighet är att fråga släktingar, vänner och bekanta, eller varför inte era grannar, om de känner till någon duktig hantverkare som erbjuder köksrenovering. Om det inte ger något napp kan du alltid prova att googla “köksrenovering” plus den ort där du bor, så bör du få en lång lista på hantverkare som alla erbjuder köksrenovering på den ort där du bor.

När du sedan har fått den där långa listan på hantverkare som erbjuder köksrenoveringar så behöver du kontrollera hantverkarna innan du bestämmer dig. Kontrollera gärna upp dem på Trustpilot, Reco eller Hitta. Om du googlar den renoveringsfirma som du är intresserad av, kan du även på Google se kunders omdömen om renoveringsfirman.

Be först om offert

När du sedan hittar någon som du tycker ser bra ut, kan du ta kontakt och först be dem om offert innan du bestämmer dig slutgiltigt. De kanske kommer ut och vill se hur stort utrymmet för köksrenoveringen är. Priset på köksrenoveringen bör ju vara anpassat till hur stor yta som ska renoveras. Efter det kanske ni skriver avtal, så att både ni som får köksrenoveringen och de som ska renovera köket vet vad som ska ingå.

Följande frågor kanske du bör tänka på innan du bestämmer dig:

  • Ska de bara renovera ytorna?
  • Ska de även montera ny köksinredning?
  • Kanske ni vill skaffa ny kyl och frys när de ändå renoverar?
  • Ska nya lampor installeras? I så fall ska ju en behörig elektriker göra det. Och när ska köket vara klart?
  • Hur ska ni renovera köket?
  • Vill ni ha nytt golv, och i vilket material i så fall?

Nr du har tänkt igenom dessa frågor och har bestämt dig så är det bara att skriva offert med renoveringsfirman så att både de och ni vet vad som ingår och till vilket pris.